FIT AS FU*K

Danish Add: KUN I DAG – 2 måneders ubegrænset CrossFit-træning for 180 kr. i Butcher’s Garage (værdi: 900 kr.)

Leave a comment

Se mere HER

To måneders ubegrænset CrossFit-træning for 180 kr. i Butcher’s Garage (værdi: 900 kr.)

Udover at klatre ud af klapperslangefyldt kviksand eller at jonglere med stridslystne sabelkatte, er der få aktiviteter, der kombinerer den diversitet, fokus og fysik, der karakteriserer CrossFit. Modellér din muskelmentalitet med dagens Groupon: 180 kr. i stedet for 900 kr. for to måneders ubegrænset træning i Butcher’s Garage.

/74/20/1316446412074.jpg

Butcher’s Garage ligger i en bevaringsværdig produktionshal i Valby, og har som det første CrossFit-center i Europa en hal med kunstgræs og løbetracks, som giver optimale muligheder for konditions- og styrketræning. Butcher’s Garage kan tilbyde alt fra personlig træning, løbe-coaching og programplanlægning over genoptræning til inspirerende holdundervisning i verdens hurtigst voksende fitnessbevægelse, hvis forbillede er den fuldkomne atlet, dvs. en blanding mellem en sprinter, gymnast og vægtløfter. De rigt varierede træningssessioner har til formål at fremme en bred vifte af fysiske attributter – hurtighed, udholdenhed, kondition, styrke, smidighed, balance, præcision og adræthed – på 5-20 effektive minutter dagligt.

/83/21/1316446412183.jpg

Groupon-kunder får to måneders forbrug af Butcher’s Garages ’workout of the day’. Det formforbedrende program byder på tidseffektive og fleksible flerledsøvelser, så som squats, dødløft, jerks, pushpresses, dips, muscle-ups, pullups og burpees, udført med meget høj intensitet ved hjælp af kettlebells, pull-upstativer, traktordæk og adskillige andre remedier. For rådgivning vedrørende næring, udholdenhed og mentalstyrke, klik her.

/98/22/1316446412298.jpg

 

Butcher’s Garage

Kløverbladsgade 53 , 2500 Valby
http://butchersgarage.dk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s